Отзиви

МЪЧЕШЕ МЕ БАЗЕДОВА БОЛЕСТ, НО ЧАЯТ ТИ ЛАЙФ МИ ПОМОГНА! 

krasimira11Здравейте!

Рядко изказвам мнение за някой закупен от мен продукт, но този път искам да споделя впечатленията си от един много полезен чай. Казва се Ти лайф и ми подобри значително здравословното състояние. От години страдам от Базедова болест и повярвайте ми, това е някакъв кошмар!

За Ти лайф разбрах от Интернет и си поръчах веднага. Откакто го пия, се чувствам перфектно и нещата вече се нормализираха. Вече преглъщам по-лесно, не се ядосвам както преди и нямам нервни изблици.

Ти лайф е моето спасение. Хора, не отлагайте лечението си, ако страдате от някакво заболяване. Живейте спокойно и усмихнато!!!

Красимира

ТИ ЛАЙФ МИ ПОМАГА ДА СЕ СПРАВЯ С ГУШАТА!

ana6Здравейте, мили хора.

Казвам се Ана Иванова, на 35 години, от град Карнобат.

Преди няколко месеца нещо ме подтикна да си направя пълни изследвания. Нещо сякаш ми подсказа, че имам проблем. За съжаление се оказах права – откриха ми гуша и първоначално много се притесних. Не знаех какво да правя, досега никога не съм имала тежък здравословен проблем.

Започнах да пия лекарства, но като че ли не ми действаха изобщо… Бях ленива, трудно се съсредоточавах, понякога получавах замайване. Тогава, когато ми беше най-зле, приятелката ми Светлана ми каза да опитам един чай. Чула от своя колежка, която била с моя проблем, много добри отзиви за Ти лайф и така аз реших да пробвам.

Усетих ефекта от чая Ти лайф почти веднага. Станах по-жизнена, чувствам се по-добре и вече се справям с лекота със задачите си през деня. Много се радвам, че открих Ти лайф навреме!

Ана

КАТЯ: БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТИ ЛАЙФ СПРЯХ РАЗВИТИЕТО НА ХАШИМОТО

Благодарение на чая ТИ ЛАЙФ спрях развитието на Хашимото. Хората, които страдат от това заболяване, ще ме разберат – човек винаги е в депресия, получава сърцебиене, качва килограми…

След като започнах да пия ТИ ЛАЙФ, хормоналните ми маркери се нормализираха за няколко месеца.

Катя Ангелова от София

ПОМАГА ПРИ БАЗЕДОВА БОЛЕСТ

Здравейте. Аз съм Гергана Асенова от Варна.

Щитовидната ми жлеза започна да се уголемява и имах известни оплаквания – трудно преглъщане, нервни изблици…

След медицинско изследване разбрах, че имам проблем – базедова болест.

В интернет попаднах на чая ТИ ЛАЙФ и реших да го пия. Първо се успокоих, а вече преглъщам и по-лесно… Доволна съм от ТИ ЛАЙФ.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА НА УНИКАЛНИЯ ЧАЙ „ТИ ЛАЙФ“:

? 0885 49 20 82

? 0877 90 45 79